شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار عظیم قرآنی در حوزه‌های علمیه وجود دارد که ناشناخته مانده است، تاکید کرد: باید موج نهضت قرآنی را در جهان اسلام گسترش دهیم.

به‌گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی، امروز در ششمین جشنواره سراسری قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در قم با اشاره به برکات برگزاری جشنواره‌های قرآنی، گفت: برکزاری جشنواره‌های قرآنی مقدمه حرکت بسوی قرآنی شدن است و اولین اثر آن ظرفیت شناسی و شناخت توانایی های خود طلاب است.

وی با بیان این‌که باید از ظرفیت های قرآنی برای معرفی فرهنگ ناب اسلام و اهل‌بیت(ع) استفاده کنیم، ‌ادامه داد: جشنواره‌های قرآنی مبدأ حرکت و میدانی‌ است که مقصد را به کسانی که در این عرصه وارد می‌شوند، نشان می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی خاطرنشان کرد: در نظام آموزشی حوزه‌های خواهران به قرآن،‌تفسیر و علوم قرآنی توجه ویژه‌ شده است، ولی با آن‌چه که باید باشیم، فاصله زیادی داریم.

وی یادآور شد: ‌امروز در جامعه ای زندگی می‌کنیم که متاسفانه در برخی عرصه ها، اطلاعات عمومی مردم پیرامون بسیاری از مسائل که بود و نبود آن زیاد فرقی نمی‌کند، از قرآن بیشتر است و باید این فرهنگ را تغییر دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدیان با بیان این‌که باید موج نهضت قرآنی را به جهان اسلام گسترش دهیم خاطرنشان کرد: ظرفیت بسیار عظیم قرآنی در حوزه‌های علمیه وجود دارد که برای خود حوزه‌ ناشناخته است.

وی با اشاره به این‌که با عنایت‌های مقام معظم رهبری در این سال‌های اخیر قدم‌های بسیار وسیعی در راستای انس با قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه برداشته شده است،‌اظهار داشت:‌ نگاه درست به قرآن در اختیار حوزه علمیه است بنابراین باید ببیشتر از دیگران تلاش کنیم و آن را به کل جهان گسترش دهیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان این‌که در نگاه به قرآن از لحاظ کیفیت هیچ مذهبی به تشیع نمی‌رسد، ادامه داد:‌ نباید از لحاظ کمیت از سایرین عقب بمانیم و این وظیفه حوزه‌های علمیه است.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی در بخش دیگری از سخنان خود یا توصیه به طلاب در راستای ترویج فرهنگ قرآن در جامعه، گفت:‌ طلاب باید قرآن را خوب بخوانند و بتوانند آن‌را ترجمه کرده و در کنار آن به تفاسیر بپردازند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این‌که عدم انس با قرآن، با جامعه اسلامی سازگار نیست، گفت:‌ قرآنی که پیامبر و اهل‌بیت(ع) در کنارش نباشند، به متمسکی برای کسانی که اهل تاویل و برداشت‌های خود از قرآن هستند.

وی افزود: کسانی که بدنبال امیال خود هستند قطعا بدنبال فهم قرآن نیستند و به هرچیزی که برسند تمسک می یابند.

عضو جامعه مدرسین حوزه در پایان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم تعالیم قرآن باقی بماند، نباید اجازه دهیم بین قرآن و عترت جدایی بیفتد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha